Feriehuset


Vores feriehus er bygget i 2005. Huset er stilfuldt indrettet med en gennemtænkt arkitektur, der appellerer til den absolutte kræsne lejer. Størrelsen er 109 kvm + overdækket terrasse, hvilket betyder at huset er velegnet til 2 familier. Ligeledes er det meget børne- ældre og handicapvenligt. Huset er godt isoleret og udstyret med en brændeovn, der kan varme op om vinteren.

Huset ligger i 3. række fra vandet, hvilket gør at der er roligt og at der er mulighed for afslapning. Der er en flot udsigt til Flensborg Fjord og kun 50 m fra en lille god badestrand.

Der er 70 m til en lystbådehavn, hvor der er stor fin legeplads til børn. I lystbådehavnen kan der lejes cykler og både. Der er mulighed for at fiske, sejle i kajak, surfe og stå på vandski.

Til højre for feriehuset er der et ca. 40.000 m2 græsareal, hvor der er mulighed for at spille bold, flyve med drager, drikke kaffe etc. På græsarealet er der en formidabel udsigt ud over fjorden.

Feriehuset ligger i Rendbjerg 6320 Egernsund, som ligger 4 km fra Gråsten, 4 km fra Broager, og 13 km fra Sønderborg med gode shoppingmuligheder.

Der er 4 km til Benniksgaard golf center.

17 km til den smukke gamle købsstad Flensborg med et væld af aktiviteter på havnefronten og mange spændende indkøbsmuligheder.